Autor: Admin
Datum objave: 21.12.2012
Komentari:
0,00


ANDREI STOICA SPREMAN ZA SUBOTU

Želi osvojiti titulu

U kratkom intervjuu za GNP TV, rumunjski borac Andrei Stoica kaže da je potpuno spreman za borbu s Oborotovim...

 

U subotu će Andrei Stoica u jednoj od superborbi ući u ring s Litvancem Arnoldom Oborotovim, s kojim će se boriti za naslov prvaka do 95 kilograma.

 

Stoica se najprije trebao boriti s Zabitom Samedovim, ali se Azer ozlijedio zbog čega je uskočio Oborotov.

 

 

 

„Promjena dakako utječe na borbu, ali mi smo borci, u ringu ćemo se prilagoditi, promijenit ću stil borbe i prilagoditi se protivniku. Ulazim u ring da bi se borio četiri runde, ali uvijek kada sam pokušavao završiti borbu nisam je završio, a kada sam bio strpljiv nokaut je došao sam od sebe.“ – kaže Stoica.

 

I ovaj puta s Andreijem u kutu će biti i njegov brat Bogdan koji mu daje mnogo savjeta ali i određeni mir koji će mu pomoći da osigura pobjedu.

2844
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing,
Komentari
# 2 Dana 21.12.2012 - 13:58 ZG MUAYTHAI. ... je rekao/la:
Slažem se Samedov je puno bolji borac od Stoice. Pa jedva je i Milanovića pobjedio a ovaj ne može ni prvak države da postane izgubio od Pretenia glatko u finalu low kicka ove godine. I Rumunji imaju tih falših šampiona ko u priči ali su svakako bolji borci od nas.
 
# 1 Dana 21.12.2012 - 13:08 K-1 ... je rekao/la:
Razbia bi ga Samedov glatko, opet neki Rumunjski trikovi kao da ovaj Stoica što valja. Pravi fajter je brat Bogdan Stoica a ovi se šlepa ko neki naš ŠAMPION.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije