Autor: mi
Datum objave: 06.08.2018


Alvarez: Želio sam pokazati Kovalevu da sam jak, da imam dobru bradu i da sam spreman za velike stvari

Eleider Alvarez (24-0, 12 KO) dugo je kao obvezni izazivač čekao borbu s WBC-ovim prvakom Adonisom Stevensonom.

Stevenson, kao i Alvarez, živi u Kanadi, a koliko je Haićanin mudro odlučio što je izbjegao Kolumbijca svjedoči i Alvarezeova pobjeda protiv Sergeja Kovaleva.

34-godišnji Alvarez je u Atlantic Cityju rušio Rusa tri puta u sedmoj rundi na putu do osvajanja WBO naslova prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji.

"Ne mogu vam opisati kako se osjećam" rekao je nakon borbe.

"Želio sam pokazati Kovalevu da sam jak, da imam dobru bradu i da sam spreman za velike stvari. Vježbali smo udarac kojim sam ga završio tijekom trening kampa i tako se i odigralo... Uvijek na treningu vježbam taj udarac."

Kovalev je u trenutku prekida imao bodovnu prednost. Alvarez kaže da je osjetio da je 'Krusher' pao u drugom dijelu borbe.


"Malo smo ga usporili. Osjetio sam da njegovi udarci više nisu snažni kao na početku. Potom je uslijedio nokaut iz dva udarca. Ono što smo vježbali."


Na pitanje zanima li ga borba s WBA prvakom Dmitryjem Bivolom koji je pobijedio u uvodnom dijelu priredbe, odgovorio je: "Spreman sam za najbolje na svijetu. Čekam ovo pet godina. Spreman sam za bilo koga."

476
Kategorije: Boks
Tagovi: Sergej Kovalev
Najpopularnije
Najnovije