Autor: Boris
Datum objave: 19.03.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


ALEXANDER EMELIANENKO

Cro Cop-u smo ponudili borbu ali je odbio

Brat poznatijeg Rusa, Fedora Emelianenka, Alexander izašao u javnost putem svog bloga, govori o svom nastavku karijere...

27-godišnji Rus Alexander Emelianenko je objavio nekoliko zanimljivosti na svom službenom blogu, tako govori o sljedećim potezima u svojoj MMA karijeri, Mirku Filipoviću i Joshu Barnettu.

Mlađi brat Emelianenko je dvostruki ruski i svjetski prvak u Combat Sambu u teškoj kategoriji, nedavno je izašao iz ruskog teama Red Devils, i sada je pred ugovorom sa jednom od velikih MMA organizacija. Tako su mu ugovore ponudili UFC, Golden Glory i Dream, ali se Alexander još nije odlučio. Kao razlog toga navodi trajanje ugovora, naime, ugovor će potpisati na duže vrijeme pa treba još razmisliti koja je organizacija za njega najbolja.


Alexander je sretno oženjen i ima dvoje djece dok je treće na putu. Ima mnoštvo tetovaža a priprema se za još jednu gdje će na prsima imati sliku „Bitke Aleksandera Peresveta sa Mongolom-Tatar kraljem Chelubeyom“.

Rus je također rekao kako bi se volio susresti ponovno u ringu s našim Mirkom Filipovićem i Joshom Barnettom.

- Cro Copu smo ponudili borbu ali ju je odbio, a sad Mirko više nije isti, njegova zadnja borba je to pokazala. Naša borba je precjenjena. Imao sam samo 23 godine kad sam izgubio od njega, moja četvrta borba u MMA, dok je Filipović već bio top borac.

Alexander također nadodaje kako će u ringu ući sa svakim, bez obzira koliko jak bio borac.
2900
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije