Autor: mi
Datum objave: 09.07.2019


Alen Babić na poziv Dilliana Whytea prelazi u profesionalce

Alen Babić već u četvrtak u Rimu će debitirati kao profesionalac.

28-godišnji boksač proteklih tjedana bio je sparing partner prvom izazivaču s WBC-ove ljestvice teškaša Dillianu Whyteu na njegovim pripremama za meč s neporaženim Oscarom Rivasom 20. srpnja u Londonu.


Očigledno je ostavio dobar dojam te je na poziv jamajčanskog boksača odlučio prijeći u profesionalce i drugi meč će odraditi u uvodnom dijelu njegove priredbe u Londonu.


Babić je 2016. osvojio naslov amaterskog prvaka Hrvatske u teškoj kategoriji.


"Kamp završava a moja profi karijera počinje! 

Dillian Whyte je bio prezadovoljan mojim sparinzima te mi je otvorio vrata profesionalnom boksu na najvišoj razini. Došao sam u ovaj kamp bez ikakvih očekivanja i išao kao i uvijek- najjače na svakom sparingu! Nikad nisam bio jedan od onih koji štede sebe ni protivnika. Dillian je to prepoznao i već nakon prvog sparinga pokazao interes da vodi moju profesionalnu karijeru! Ostalo će tek biti napisano...


Prvi meč imam u četvrtak 11.07 u Italiji (Rim) ali to je samo zagrijavanje za sljedeći meč koj će biti 20.07 u O2 Areni (London) na undercardu Whyte/Rivas!

Oba meča su na priredbama "Matchroom boxing".

Želim se zahvaliti svim facebook prijateljima jer ste bili tu uvijek kada mi je trebalo, i cijenim to! Obećajem da ćete uživati u mojim pro mečevima! 
Teško je opisati što se sve dešava u mojoj glavi trenutno! I love you all  “ objavio je Babić preko Facebooka.


860
Kategorije: Boks
Tagovi: Alen Babić, Dillian Whyte
Najpopularnije
Najnovije