Autor: mi
Datum objave: 06.06.2016


Agron Preteni: Rumunj se nije mogao taktički nositi sa mnom

Agron Preteni sjajnim borbama vratio se u ring nakon gotovo godinu dana stanke.

Dominantnu pobjedu u eliminacijskom meču protiv Labinota Zekaja u Beču, potvrdio je osvajanjem W5 europskog naslova u kategoriji do 85 kilograma. Borac Pit Bulla nakon pet rundi jednoglasnom sudačkom odlukom bio je bolji od rumunjskog udarača Bogdana Nastasea.

"Da, točno. Radi se o udaraču i on je tražio otvorene izmjene. Nisam se dao uvuću u njih jer mu je to bila jedina taktika. Išao je naprijed, tražio borbu, a ja nisam puno ulazio u izmjene. Pogađao sam pojedinačno i precizno. Odradio sam pet rundi na bodove, nije se mogao taktički nositi sa mnom. Taktički sam eliminirao sve njegove napade i nije me nijednom ugrozio."


- Ovo ti nije prvi meč na 5 rundi. Kako si kondicijski izdržao i misliš li da je iskustvo u jakim borbama doprinijelo tvojoj pobjedi?


"Istina, nije mi prvi put da se borim na pet rundi, borio sam se i s Pagonisom do kraja. Bio sam dosta dobro spreman, tako da sam bez problema izdržao. Naravno, svaki meč vas iscrpi. Iskustvo je dosta pridonijelo pobjedi, kada znate kako se treba postaviti u meču. "

- Znaš li kada ćeš braniti naslov?


"Nismo još razgovarali o tome, ali vjerojatno iza ljeta. Ja ću sada uzeti mali predah. Suradnja s W5 ide dalje, surađujemo i znat ćemo više iza ljeta, kao što sam rekao."
Foto: Pit Bull Facebook


2644
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Agron Preteni, W5
Najpopularnije
Najnovije