Autor: Boris
Datum objave: 10.11.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


5 MEDALJA ZA MOSLAVAC

Slovenia Open

U subotu je u Slovenskom gradu Zagorje Ob Savi održano 25 otvoreno prvenstvo Slovenije u kickboxingu. Na ovom natjecanju nastupilo je osam zemalja sa oko petsto natjecatelja u semi i light kontaktu za kadete i seniore.

Natjecatelji iz Popovače nastupili su pod vodstvom trenera Dražena Šalkovića i osvojili ukupno pet medalja. U kadetskoj konkurenciji najuspješnija je bila MARINELA PLEŠE koja je u kategoriji do 42 kg pobjedama kroz tri kola u finalu svladala Anđelu Stanić iz Makarske te tako jedina osvojila zlatnu medalju.


Odlične nastupe imali su i PATRIK HARAPIN koji je osvojio treće mjesto do 28 kg , te HRVOJE STAKOR do 42kg i MARKO FILIPOVIĆ u apsolutnoj kategoriji za kadete + 69 kg koji su poraženi tek u finalu i zamalo osvojili srebrno odličje.

U seniorskoj konkurenciji najviše uspjeha imao je odlični PJETER RADI koji je u light kontaktu do 63 kg pobjedama kroz tri borbe zaustavljen tek u polufinalu od Matije Potočnika iz Stražišča rezultatom 2:1 i tako osvojio treće mjesto. Iako je Radi po mišljenju trenera Šalkovića bio bolji u ovoj borbi domaći teren je ovaj puta presudio za slovenskog športaša. Pjeter Radi se ovim nastupom priprema za predstojeće europsko prvenstvo u Portu, a sljedećeg vikenda nastupit će i na otvorenom prvenstvu Mađarske u Budimpešti koje će biti posljednja proba pred europsko prvenstvo.

Ostatak kluba sljedeći vikend nastupit će na Kupu Hrvatske u Topuskom i pokušati nastaviti odličan niz dobrih rezultata.
1902
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije