Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


2. KVALIFIKACIJSKI TURNIR ZA OI – Atena

U ponedjeljak, za samo 5 dana u grčkoj Ateni započinje drugi kvalifikacijski turnir za nastup na OI u Pekingu. Nakon što su održali pripreme na Bjelolasici od 16. do 22. ožujka, treneri seniorske boksačke reprezentacije Drago Mijić, Ivan Živković, Stjepan Bačurin, Leonardo Pjetraj odredili su boksače koji će predstavljati Hrvatsku na 2. kvalifikacijskom turniru za nastup na Olimpijskim igrama.

U kategoriji do 54 kilograma naše boje će braniti Mirsad Ahmeti koji je na prvim kvalifikacijama izgubio u drugom kolu turnira od jakog Nevina John Joea. Mirsad Ahmeti je svoju kvalitetu u hrvatskoj dokazao prošli mjesec kada je na boksačkom memorijalu „Zlatko Hrbić 2008“ osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji.
Filip Palić će nastupiti u kategoriji do 60 kg, a braća Katalinić, Boris i Borna, će nastupiti u kategoriji do 64 kg i 69 kg. Do 75 kg Hrvatsku reprezentaciju će predstavljati Ante Čepo a do 91 kg Vedran Đipalo. Na ovim kvalifikacijama neće nastupiti Sanjin Pol Vrgoč, Matej Matković i Marko Čalić koji su bili pozvani na pripreme u Bjelolasicu.

U Atenu putuju i Marijo Šivolija i Marko Tomasović koji su već izborili vizu za Peking, koji će ovaj turnir iskoristiti za upoznavanje protivnika s kojim će se susresti na OI ali i za kvalitetne sparinge. Na turniru u Ateni bit će prisutan i naš AIBA sudac Boris Vokrapić, a vođa puta je tajnica Hrvatskog Boksačkog Saveza Melita Lochert.

1816
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije