Autor: Admin
Datum objave: 07.11.2011
Komentari:
0,00


13. EUROCUP ISTRIA

Kompletni rezultati

U subotu, 05.11.2011. u sportskoj dvorani ''Žatika'' u Poreču, održan je tradicionalni međunarodni karate turnir, 13. EUROCUP ISTRE za sve uzraste, u izvođenju kata i borbama, u organizaciji Karate kluba ''Finida'' iz Poreča.

 

>>13. EUROCUP ISTRE - REZULTATI

 

Na turniru je nastupilo  536 natjecatelja iz 74 kluba: Austrije, Slovenije, Italije, Mađarske, Izraela, Češke i Hrvatske.

 

Eurocup Istre je u svojih dosadašnjih dvanaest izdanja izrastao u vrlo kvalitetan i međunarodno priznat sportski događaj koji je iz godine u godinu privukao veliki broj poznatih imena iz karatea, ne samo iz Hrvatske, već i iz država našeg okruženja.

Svjedoči tome i činjenica da je za ovogodišnji 13.EUROCUP ISTRE, Upravni odbor Hrvatskog karate saveza donio odluku da bude izborni turnir za kadete, juniore i mlađe seniore, za konačni plasman odlaska na Europsko prvenstvo u Bakuu (Azerbejdžan)

10-12. veljače 2012.

 

Natjecanje je u 10.00 sati započelo u izvođenju kata za sve uzraste.

 

U 12.00 sati poslije postrojavanja klubova, svim prisutnim sudionicima se obratio Tajnik SZGP-a gosp. Franko Buda te im zaželio dobrodošlicu u ime gradonačelnika grada Poreča gosp. Edia Štifanića, Karate kluba ''Finida'' i u osobno ime i proglasio

13. EUROCUP ISTRE 2011. otvoreni.

 

Poslije otvorenja turnira Porečke mažoretkinje su sve prisutne uveselile svojim plesom, a potom se natjecanje nastavilo u borbama.

 

U ukupnom poretku klubova na osnovu osvojenog broja medalja, prva tri mjesta zauzeli su:

 

  1. ''FIJLKAMP'' –Italija
  2. KK ''OPATIJA'' – Hrvatska
  3. KK ''ŠPORTNO DRUŠTVO  GORICA'' – Slovenija

 

1981
Kategorije: Karate
Tagovi: Karate
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije